Emlak Konut Bahçekent Anadolu Lisesi

WEB https://emlakkonutbahcekental.meb.k12.tr
Adres : BAHÇEŞEHİR 2. KISIM MAH. ŞEHİT ASTEĞMEN FURKAN IŞIK BUL. NO8 BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL
VİZYON : Ahlaki ve kültürel değerleri benimseyen; mesleki beceri ve akademik konusunda tam donanımlı, farklı düşüncelere saygılı, ekip çalışmasına yatkın ve hedefleri olan bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğrenime yönelmiş, kendine güvenen, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, toplumsal değerlere duyarlı, olayları çok yönlü ve objektif olarak değerlendirebilen, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilere sahip, yabancı dili dünyadaki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri izleyebilecek düzeyde kullanabilen, liderlik özelliklerinin yanında işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : OKULUMUZ ÖĞRENCİ SERVİS HİZMETLERİ VARDIR
Ulaşım : OTOBÜS
Yerleşim Yeri : BAHÇEŞEHİR 2. KISIM MAH. ŞEHİT ASTEĞMEN FURKAN IŞIK BUL. NO8 BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık :
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :